Tomatori geaccrediteerd 'Investor in People'

1 mei 2013

TOMATORI Food Systems is medio april geaccrediteerd als ‘Investor in People’ en is daarmee de jongste IiP-er van Nederland. TOMATORI Food Supplies BV is een mkb-bedrijf dat zichzelf wil onderscheiden in de markt, ook in de arbeidsmarkt. De organisatie heeft zich gecommitteerd aan het idee dat de continue otnwikkeling van de organisatie zit in de mensen, niet in het papier.

Recent (2013) onderzoek laat zien dat 'Investors in People' bijdraagt aan klanttevredenheid, leidt tot hogere inzetbaarheid van de medewerkers, met als uiteindelijk resultaat verhoging van omzet en winstgevendheid en dat allemaal ondanks de crisis.

'Investors in People' is de accreditatie voor organisaties die streven naar continue verbetering volgens de ontwikkelcyclus Plannen, Uitvoeren en Beoordelen. Beoordelen vindt plaats vanuit het principe van de lerende organisatie: wat gaat er goed en wat kan er beter? Het ontwikkelen van de organisatie en het streven naar verbetering, staat dan ook nooit meer stil.

Investors in People

'Investors in People' is een van oorsprong Britse standaard. In ruim twintig jaar tijd kent de standaard 23.000 organisaties die zich een ‘Investor in People’ mogen noemen. De Investors in People Standaard wordt toegepast in 75 landen, waaronder Nederland.  'Investors in People is, eenvoudig gezegd, de meest succesvolle standaard voor organisatieverbetering door middel van gerichte investering in je mensen.

De technici van Tomatori's klanten die werken met de door het bedrijf geleverde (vlees)machines, worden onder eigen toezicht van Tomatori opgeleid.

Altijd op de hoogte blijven?