VWU VersGroep komt met Vleeswarenplan

22 augustus 2011

De vleeswarenverkoop krijgt een flinke impuls met het nieuwe vleeswarenplan van VWU Versgroep. Door het Vleeswarenplan ontvangen deelnemende slagerijen diverse tips en adviezen om de consument het vakmanschap en specialisme te presenteren op het gebied van vleeswaren. 

Naast het belichten van de kwaliteiten van de slager als vakman, is een belangrijk doel de vleeswarenverkoop aanzienlijk te laten stijgen en de slager als vleeswarenspecialist te profileren. Om hierin een maximaal resultaat te behalen, biedt VWU VersGroep een bijbehorende SVO vleeswarentraining. Deze gratis training is speciaal samengesteld voor het vleeswarenplan en zeer succesvol voor het vergroten van de vleeswarenkennis.

Waarom het Vleeswarenplan?
Binnen een individuele slagerij zijn vleeswaren een belangrijke omzetgroep. Door gebruik te maken van het vleeswarenplan zal de vleeswarenverkoop met 10% groeien, aldus de prognose van VWU. Want door de diverse tips, adviezen en proeverijen kunnen slagers vertellen dat zij de lekkerste vleeswaren hebben en absolute specialist zijn. Als extra ondersteuning kan het personeel een speciale SVO vleeswarentraining volgen. Dankzij deze gratis training wordt de vleeswarenkennis aanzienlijk vergroot in de winkel en kunnen de tips en adviezen effectief worden ingezet.

Bron: KNSNET

Altijd op de hoogte blijven?